Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U 20.40 na Novoj TV

Što očekujete od Dinama večeras u Lyonu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Večeras na Gerlandu protiv Lyona po bodove dolazi zagrebački Dinamo, momčad koja po ocjena stručnjaka ima dovoljno talenta za napraviti podvig.

Zagrebački Dinamo u drugom kolu skupine D Lige prvaka u utorak 27. rujna gostuje kod francuskog Lyona. Podsjećamo, Dinamo je u prvom kolu izgubio na Maksimiru 0:1 od španjolskog Real Madrida, dok je Lyon remizirao s Ajaxom u Amasterdamu (0:0).

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Predsjednik Zoran Milanović Nakon utakmice Dinama i Hajduka Milanović o neredima u Splitu: "Navijači su žrtve nebrige i nesposobnosti Plenkovićeve vlasti"

'Lyon je moćna momčad, ima vrlo brze igrače i igra na kontre i polukontre', rekao je između ostalog trener 'modrih' Kruno Jurčić.

Dodajmo tome kako za Lyon igra i bivši stoper Dinama Dejan Lovren koji je kod novog trenera Remija Gardea dobio puno veću minutažu i slobodu u igri.

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić rekao je kako bi bio zadovoljan i s neriješenim rezultatom u Lyonu, no dodao je kako ima odličan osjećaj uoči ove velike utakmice za Dinamo.

 

Utakmicu Lyona i Dinama pratite UŽIVO na Novoj TV i GOL.hr-u večeras u 20.40.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene