Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mljekari posljednih dana svoja prava traže na ulici. Na 30-tak punktova traktorima i dalje blokiraju prometnice. Sinoć je njihova blokada zagrebačke Slavonske avenije zavšila akcijom policije koje je privela mljekare.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Vezani članci Štala, ilustracija - 1 Zbog visokih troškova i niskog otkupa mljekari dižu ruke od proizvodnje: "Stanje je alarmantno" Strukovna zanimanja, upisi učenika na ljetnom roku (Foto: Dnevnik.hr) Tržište ih traži, ali interesa nema: Zašto mladi ne žele u strukovne škole, već svi hrle na ekonomiju

Blokada Slavonska avenije kod Čavićeve od strane mljekara završila je uhićenjima i prekršajnim prijavama.  Naime, policija je sinoć od seljaka zatražila da uklone traktore, a oni su ih uklonili u jednu traku.

>> Milanović poručio mljekarima: Gradove se ne smije blokirati

>> Sindikat poručio mljekarima: 'Ugrožavate radna mjesta!'

Policija je potom zatražila da potpuno uklone traktore iz Slavonske što su seljaci odbili. Nakon toga je policija privela 29 mljekara koji se nisu odupirali, a traktori su ostali na starim pozicijama u jednoj traci.

Incidenata nije bilo, a jutros iza 8 sati svih 29 prosvjednika je pušteno, doznajemo iz zagrebačke policije. Prosvjednici će dobiti prekršajne prijave te prijave za narušavanje javnog reda i mira.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju