Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Borba' na ulicama

Podupirete li prosvjede blokiranjem cesta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mljekari posljednih dana svoja prava traže na ulici. Na 30-tak punktova traktorima i dalje blokiraju prometnice. Sinoć je njihova blokada zagrebačke Slavonske avenije zavšila akcijom policije koje je privela mljekare.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Kristijan Pandek TRAŽE VEĆU CIJENU MLIJEKA Obrok koji daje svojim kravama košta kao jedan dobar ručak u zagrebačkom restoranu: "Bavljenje ovim poslom danas više nema smisla" Tržnica, Ilustracija - 2 Nove mjere za poljoprivrednike Vlada suradnjom s trgovačkim centrima nastoji pomoći poljoprivrednicima, oni poručuju: ''Veliki lanci nas ucjenjuju cijenama''

Blokada Slavonska avenije kod Čavićeve od strane mljekara završila je uhićenjima i prekršajnim prijavama.  Naime, policija je sinoć od seljaka zatražila da uklone traktore, a oni su ih uklonili u jednu traku.

>> Milanović poručio mljekarima: Gradove se ne smije blokirati

>> Sindikat poručio mljekarima: 'Ugrožavate radna mjesta!'

Policija je potom zatražila da potpuno uklone traktore iz Slavonske što su seljaci odbili. Nakon toga je policija privela 29 mljekara koji se nisu odupirali, a traktori su ostali na starim pozicijama u jednoj traci.

Incidenata nije bilo, a jutros iza 8 sati svih 29 prosvjednika je pušteno, doznajemo iz zagrebačke policije. Prosvjednici će dobiti prekršajne prijave te prijave za narušavanje javnog reda i mira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene