Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon jakog pritiska javnosti i oporbe, Vlada je odlučila uzeti u obzir i neke druge solucije oko eventualne izgradnje Pelješkog mosta.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Jučer su novinarske stupce punili ministri Siniša Hajdaš Dončić i Branko Grčić čije su izjave oko izgradnje mosta bile potpuno proturječne. Resorni ministar Hajdaš Dončić i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić potvrdili su da će izgradnja Pelješkog mosta ići uz pomoć europskih fondova, dok ministar Grčić, koji upravlja novcem iz fondova, o tome ne zna ništa.

Vezani članci Turisti u Dubrovniku Svi se pitaju postoji li doista u Dubrovniku nacistički i rasistički klub? "Dubrovnik simbolizira slobodu i takve izjave štete" Ilustracija (Foto: Getty Images) Serijski lopov krao po kamp-kućicama u Dubrovniku: Policija pronašla tek dio novca

Da bi situacija bila još nejasnija danas je premijer Milanović obećao da će Dubrovnik neprekinutom vezom biti spojen s ostatkom Hrvatske. 'Hoće li to biti most ili nešto drugo, ne znam', rekao je Milanović na sjednici Vlade.

Dodao je kako je ministrima dao naputak da vide mogu li se sredstva potrebna za izgradnju Pelješkog mosta dobiti iz europskih fondova. 'Hrvatska nema 400 milijuna eura, no ako dobijemo novac gradit ćemo most', kazao je Milanović.

A mi vas pitamo kako tumačite ovaj Vladin preokret oko izgradnje Pelješkog mosta?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.