Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako ocjenjujete uspjeh hrvatskih rukometaša na EP-u?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umorni od stresnog turnira i puta hrvatski su rukometaši stigli u Zagreb tijekom noći. No, bilo je ipak snage za odlazak do kafića 'Kvak' kod Kvaternikovog trga gdje su malo proslavili veliku broncu iz Srbije.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Hrvatski su rukometaši bili vidno umorni nakon puta autobusom, no na kraju ipak sretni zbog brončane medalje koju je ova generacija redovito gubila razočarana prijašnjim ispadanjima u polufinalima. No, sada su odlučili kako je treće mjesto na EP-u u Srbiji ipak nešto veliko s obzirom na sve što se događalo.

Igrali su, po vlastitim riječima, za navijače. I one koji su stradali u Novom Sadu i one koji su se nekako probili do Beograda, ali i one koji su bili uz njih ispred TV ekrana.

Ostaje žal za propuštenom prilikom da se popne na krov Europe. Izbacili smo najveće rivale - Francuze, s kojima su hrvatski rukometaši vladali svjetskim rukometom posljednjih desetak godina. No, jedno nas je drugo poluvrijeme protiv domaćina u polufinalu koštalo možda i zlata. Bio je dojam da smo najjači na turniru, sada to treba dokazati i u Londonu ovog ljeta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene