Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Don`t forget about Dre!

VIDEO 'Lista milijardera upravo se promijenila'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetom kruži video na kojem je Dr. Dre neslužbeno priznao Appleovu akviziciju Beats Electronicsa i prozvao se prvim milijarderom u hip hopu

Internetom već dva dana kruže glasine kako Apple namjerava kupiti Beats Electronics te da će tijekom sljedećeg tjedna Tim Cook staviti konačan potpis na ugovor vrijedan čak 3,2 milijarde dolara. Ovu su informaciju objavili brojni mediji i pouzdani izvori poput Financial Timesa, Reutersa i Wall Street Journala – do sada još nitko iz Applea i Beatsa nije službeno potvrdio ove glasine, no jedan video koji je prvotno objavljen na Facebooku i koji se raširio YouTubeom neslužbeno je ipak potvrdio Appleovu akviziciju Beatsa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stereo MC's sletjeli u Pulu: 'Vraćamo se jer nam se sviđaju vaše žene!'

'Prvi milijarder u hip hopu! Ravno s mother****** zapadne obale', rekao je Dr. Dre, jedan od vlasnika Beats Electronicsa, u kameru Tyresea Gibsona, glumca koji je bio u studiju s Dr. Dreom u vrijeme kada su mediji objavili vijest o Appleovom preuzimanju Dreove kompanije koja je najpoznatija po proizvodnji (skupih) slušalica.

Apple priprema najveću akviziciju u povijesti!

Gibson je dodao kako se 'Forbesova lista milijardera upravo promijenila' ('sr*** se promijenilo'), a sve je popraćeno vikom i veseljem više osoba koji su u pozadini slavili ulazak Dr. Drea (koji je, čini se, popio koju čašu previše) u 'klub milijardera'. Tyrese Gibson ovaj je video objavio na svom profilu na Facebooku, no nakon što su brojni mediji prenijeli taj video i slavlje Drea i prijatelja, Gibson je brzo povukao video s kojim je neslužbeno potvrđena kupovina ove kompanije.

No, ono što je najzanimljivije vezano uz akviziciju i slavlje 'prvog milijardera u hip hopu' jest da Andre Young (pravo ime Drea) nakon prodaje Beatsa Appelu uopće neće postati milijarder. Naime, novinari iz Forbesa kažu kako nema potrebe za promjenom na njihovoj listi milijardera jer Dreov udio u Beatsu iznosi između 20 i 25 posto, a dio novca od ove akvizicije izgubit će zbog poreza te bi tada bogatstvo ovog rappera trebalo iznositi oko 800 milijuna dolara. Iako to još nije dovoljno za klub milijardera, s tim novcem on će prestići Diddya i postati najbogatiji rapper na svijetu.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene