Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morat će i psihijatru

Osuđen na zatvorsku kaznu: 'Bivšoj' uputio više od 21 TISUĆU poziva i poruka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što ga je cura ostavilo, on joj u je tijekom deset mjeseci prosječno zvao 73 puta dnevno jer je htio da mu plati za radove u njihovom bivšem stanu ili da mu se barem zahvali

Neki ljudi nikako se ne mogu pomiriti s prekidom veze s partnericom/partnerom te na prekide reagiraju na različite načine – često pokušaju izgladiti stvar i pokušati ponovno osvojiti bivšu/bivšeg, nekad padnu i u depresiju, a jedan je Francuz zbog opsjedanja svoje bivše djevojke 'zaradio' zatvorsku i novčanu kaznu te će morati posjećivati psihijatra. Oni su prekinuli još 2011. godine, a nakon što ga je ostavila, on je od nje zatražio da mu plati za radove koje je napravio u njihovom (bivšem) stanu ili, ako mu već ne želi platiti, samo je htio da mu se zahvali.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opreza nikad dosta Ne nasjedajte: Lažni policajci raspitivali se o ušteđevinama, policija upozorila građane Slika nije dostupna zbog radova U dijelovima Zagreba danas nema struje: Pogledajte je li vaša ulica među njima

Profesorica poslala učeniku 2000 seksualnih poruka na mobitel

Na suđenju koje je završeno ovog tjedna on je rekao kako je odlučio da je neće prestati zvati sve dok mu ne vrati novac ili mu ne zahvali za to što je napravio – svoje je zamisli proveo u djelo te je, tijekom perioda od deset mjeseci bivšu zvao prosječno čak 73 puta dnevno, odnosno ukupno joj je uputio 21,807 poziva i poruka.

Ona je, naravno, ubrzo blokirala njegove pozive, no on ju je nastavio zvati u kuću njenih roditelja i na posao, a ovo je desetomjesečno zlostavljanje završeno kada mu se ona, na sastanku koji je organizirao posrednik, zahvalila. Nakon toga, on je više nije kontaktirao, no cijeli je slučaj završio na sudu gdje je osuđeni 33-godišnjak priznao da je to što je radio 'bilo glupo', prenijeli su na AFP-u.

Osim obaveznih posjeta psihijatru, novčane kazne i uvjetne kazne zatvora od deset mjeseci, sud mu je, naravno, zabranio da se približava i kontaktira svoju bivšu djevojku. Inače, riječ je čovjeku koji je i prije imao problema s depresijom zbog čega je neko vrijeme proveo na liječenju. 

Više informacija pročitajte na portalu Zimo. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene