Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pohotna kemičarka

Profesorica poslala učeniku 2000 seksualnih poruka na mobitel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Victoria Ayris (30) koristila je društvenu mrežu WhatsApp za slanje svojih fotografija i intimnih detalja 11-godišnjem učeniku s kojim je razmijenila brojeve mobitela.

Profesorica kemije iz Machestera dobila je doživotnu zabranu predavanja u školi nakon što je otkriveno kako je jednom učeniku poslala više od 2000 seksualno eksplicitnih poruka. No, u policijskoj istrazi utvrdilo se kako je žrtava pohotne učiteljice ipak bilo više.
 

Pročitajte i ovo Profesorici u vodu podvalili dezinficijens - 1 Nije samo bezazlena psina Zadrani zgroženi dezinficijensom u vodi profesorice, otkriveno koja kazna može čekati krivce Slika nije dostupna Manchester Metropolitan University Više od 1700 studenata u prisilnoj karanteni, policija čuva zgrade: "Mnogi imaju simptome, ali ne mogu izaći na testiranje"

Victoria Ayris (30), piše Daily Mail, koristila je društvenu mrežu WhatsApp i za slanje svojih fotografija i intimnih detalja 11-godišnjem učeniku s kojim je razmijenila brojeve mobitela.
 

Nakon što je ravnateljica škole postala sumnjičava, Ayris je dječaku poslala paničnu poruku da izbriše sve što mu je poslala: 'Ne pitaj me zašto, samo to napravi! Tvoja mama htjet će vidjeti mobitel kad dođeš doma.'

Velika Britanija: Učenice planirale ubojstvo nastavnice matematike

Ravnateljici je pohotnu profesoricu prijavio upravo 11-godišnjak koji je najprije na lijep način pokušavao prekinuti komunikaciju s njom. Potom se ispostavilo da je i nešto starijem učeniku, tada 15-godišnjaku, poslala preko 2000 seksualno eksplicitnih poruka tijekom devet mjeseci 2012. godine.

Profesorica je najprije pokušala sve negirati, tvrdeći kako s dječacima nije razmijenila brojeve, no suočena s dokazima, ipak je sve priznala i ispričala se. Odselila je u Australiju.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene