Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova aplikacija za turiste

Nikad brže: Pošaljite elektroničku razglednicu iz RH!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elektronička razglednica najnovija je besplatna aplikacija za pametne telefone i tablet računala. Kreativan tim iz Pule želio je potaknuti slanje pozdrava i poruka na posve nov i inovativan način.

U svega nekoliko klikova rodbina i prijatelji mogu primiti razglednicu iz Hrvatske, umjesto da na nju čekaju ponekad i tjednima. Cro Card aplikacija posve je nov način bilježenja lijepih trenutaka.

>> Sve o hrvatskim plažama sada možete saznati i preko aplikacije za mobitele

'Čovjek može fotografirati na licu mjesta ili upotrijebiti neku fotografiju koju otprije ima i iskombinirati je s atraktivnim predlošcima te lokacije na kojoj se nalazi', pojasnila je Natali Korpar Filjar.

Zatim odabrati najbolju kombinaciju, upisati željeni tekst i adresirati. Napravljenu razglednicu možete poslati mailom ili staviti na svoj profil na Facebook ili Twitter.

Za sada su pokrivene gotovo sve lokacije na obali i nacionalni parkovi, no predlošci se ažuriraju svakodnevno. Koristiti je mogu i domaći i strani gosti.

'Splikacija je multijezična i ima funkciju geo lokacija, što znači da prvo ponudi predloške najbliže onoj lokaciji na kojoj se korisnik trenutno nalazi', kazala je Korpar Filjar.

Turistima koji često putuju, inovativni se oblik slanja razglednica i više nego svidio, posebice mladima. 'Zgodno je staviti razglednicu na Facebook i poslati pozdrave roditeljima i prijateljima istog trenutka dok uživaš u destinaciji'.

Zapravo nikad brže i jednostavnije. Uz to, Hrvatskoj odlična promidžba kao jedne nove i moderne destinacije koja prati trendove.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene