Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sporne reklame

'Steve Jobs bi poludio da je ovo vidio'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na blogovima i brojnim internetskim stranicama korisnici su kritizirali Appleove nove reklame koje smatraju uvredljivima

'Steve Jobs bi poludio da je ovo vidio' – jedan je od brojnih negativnih komentara na posljednje tri Appleove reklame koje su emitirane krajem prošlog tjedna. Iako su reklame trebale na duhovit način prikazati jednostavnost korištenja Appleovih računala i uslužnost zaposlenika Appleova Genius bara (odjel u Appleovim trgovinama u kojem zaposlenici pomažu korisnicima oko problema s njihovim proizvodima), na brojnim internetskim stranicama ove su reklame proglašene uvredljivima za Appleove korisnike koji su prikazani kao nesposobnjakovići koji se ne mogu služiti niti tim jednostavnim programima poput iPhotoa ili iMoviea.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Hand job' Žena koja možda najviše na svijetu mora paziti svoje ruke - Evo zašto! Slika nije dostupna Tako mlad, a tako bogat 'E da vam je znati koliko zarađujem...'

Osramotili se: Appleova karta puna grešaka!

Na stranici Digital Trends kažu da bi ove tri reklame mogle biti samo početak nove velike Appleove oglašivačke kampanje orijentirane oko Genius bara, no sudeći prema većini (negativnih) komentara koje možemo pročitati na internetu, čini se da bi se oko sljedećih reklama morali više potruditi i napraviti nešto maštovitije i, smatraju mnogi – manje uvrjedljivo prema korisnicima svojih proizvoda.

Što vi mislite, da li ove reklame prikazuju uslužnost osoblja njihove kompanije ili su zaista svoje korisnike prikazali kao osobe koje ne znaju koristiti jednostavne programe.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene