Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zove se Mileva Cicak i navodno nije znala tko je on zapravo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misteriozna pratilja dr. Dragana Davida Dabića, a zapravo Radovana Karadžića, zove se Mileva Cicak. Ima 53 godine, živi sa sinom iz braka koji je propao i nezaposlena je.

O Milevi, ili Mili Damjanov, kako se također predstavlja, naširoko se raspitao list Blic te je tako razgovarao sa njezinim susjedima, poznanicima  i suradnicima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Putin nikad bjesniji "Mislili smo da će dobiti srčani udar": Ni loši vojni rezultati nisu ga toliko uzrujali. Zbog ljubavnice izgubio živce, psovao i vikao Slika nije dostupna Poziv na osnivanje Fonda Apel oca malene Mile: "#svizamilu mora postati #milazasve. Učinimo da ovo vide i čuju svi pa će se zaista i desiti''

Svi se oni slažu, piše Blic, kako ona najvjerojatnije nije znala pravi identitet Dragana Dabića. Podsjetimo, brojni svjedoci potvrđuju kako karadžić pod svojom krinkom, nije nikamo odlazio bez nje. Pratila ga je nasvim predavanjima, putovanjima i tribinama.

Svjedoci kažu kako je Mileva sklona 'slobodnijem' načinu života, da je dugo vremena izlazila s poznatim starijim beogradskim motociklistom te kako se voljela družiti.

Neki njezini poznavatelji ocijenili su da je Mileva upravo onakva žena koja bi mogla 'pasti' na čudnog doktora, odnosno na 'alternativni' stil života.

Mileva se ovih dana ne javlja na mobitel niti na telefon. Na njezin se mobitel jučer javila osoba koja se predstavila kao njezina prijateljica te je rekla kako je Mileva otputovala iz grada.

Karadžićev brat Luka odbacio je spekulacije o tome kako je Mileva Radovanova ljubavnica.

- Ona je bila samo polaznica u njegovoj školi za bioenergiju, tako mi je Radovan rekao. Ovo da je govorio kako je ona njegova ljubav je podmetanje, kaže Luka Karadžić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene