Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog ljubavi godinama živjela u ormaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna se djevojka u Australiji, u mjestu Rockhampton, skrivala u dečkovom ormaru četiri godine da bi se, nakon što je postala punoljetna, vjenčala za njega.

14-godišnja Natasha Ryan pobjegla je od kuće. I dok su je policija i roditelji tražili ona se skrivala blizu kuće u dečkovom ormaru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbogom, lažljivice Nevjernu djevojku za rođendan iznenadio prigodnim 'poklonom' Slika nije dostupna Prekršio obećanje Probudila je dečka iz sna šamarom jer je opet gledao porniće

Njezin roditelji strahovali su da im je kćerka mrtva, a ona se uselila u stan muškarca, kojeg su joj oni zabranili. Pa čak i kada je pratila potragu za sobom na televiziji, ostala je skrivena u stanu svog dečka Scotta Blacka, njezinog današnjeg supruga. 

Živjela je četiri godine živjela u mraku a samo je dva puta izašla na svjež zrak i to tijekom noći.

Potraga za njom dovela je policiju do muškarca kojeg su osumnjičili da ju je ubio. Ipak kad mu je počelo suđenje, policija je dobila dojavu, te otkrila Natashu živu i zdravu.

Tada je imala 18 godina, a nakon što su je pronašli vratila se svojim roditeljima, dok je Black osuđen na godinu dana zatvora zbog krivokletstva. Nakon što je izašao iz zatvora, par je počeo živjeti zajedno, a poslije su čak dobili i sina.

Prošlog su se tjedna vjenčali u gradu u kojem žive i danas.

'Ne razmišljam o prošlosti. Živim samo u sadašnjosti. Iako mislim da bi sada konačno mogla prestati biti 'djevojka iz ormara', rekla je Natasha Black.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene