Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Somboru

Zbog leda poginuli brat i sestra, majka teško ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica M. B. (5) i njen brat M. B. (2) poginuli su kod Sombora kada je BMW koji je vozila njihova majka Mirjana (24) udario u kamion.

Djevojčica M. B. (5) i njen brat M. B. (2), oboje iz Stapara, poginuli su jučer kod Sombora kada je BMW koji je vozila njihova majka Mirjana (24) udario u kamion na zaleđenom putu. Dječak je poginuo na licu mjesta, njegova sestra preminula je na putu za bolnicu, dok je majka teško povrijeđena.

Pročitajte i ovo Veles Pašnik sa svojom obitelji Strašna tragedija Dječak prilikom vađenja mliječnog zuba pao u komu i nakon mjesec dana preminuo: Roditelji od liječnika traže samo jedno Ilustracija U tijeku očevid Nova tragedija na cesti: U slijetanju automobila smrtno stradao muškarac

Stravičan sudar dogodio se jučer oko osam sati na putu Sombor - Stapari. Prema priči očevidaca, BMW je pokušao da obiđe kamion na cesti na kojoj je bilo leda. Vozači koji su se zatekli na mjestu nesreće kažu da je dječak koji se nalazio na zadnjem sjedištu BMW-a bio na mjestu mrtav, dok je djevojčica davala znake života.

Mirjana B. zbrinuta je u somborskoj bolnici. Teško je ozlijeđena, ali se nalazi izvan životne opasnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene