Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnje

Zbog dojave o bombi prisilno prizemljena dva zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zrakoplovima aviokompanija Turkis Airlines i indonezijskog Batik Aira dojave o postojanju bombe. Policija istražuje slučajeve.

Zrakoplov aviokompanije Turkish Airlines prisilno je sletio u Istanbul nakon dojave o mogućem postojanju bombe u zrakoplovu, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad" Ilustracija Bombaški napad Racije širom Turske: Uhićeno 145 osoba osumnjičenih za povezanost s kurdskim militantima

Boeing 738 je letio iz Istanbula prema švicarskom gradu Baselu, a kada je ušao u zračni prostor Bugarske, zbog dojave o bombi, preusmjeren je i vraćen natrag na aerodrom Ataturk u Istanbulu, potvrdio je glasnogovornik aviokompanije.

Zbog dojave o bombi, evakuiran zrakoplov Germanwingsa

Policija i istražitelji već su započeli s pretragom zrakoplova.

Ovo nije jedini zrakoplov na kojem je dojavljeno postavljanje bombe. Isti je slučaj zabilježen jutros na indonezijskom zrakoplovu kompanije Batik Air na kojem se nalazilo 122 ljudi. Zrakoplov je prisilno prizemljen, a nakon pomne pretrage ustanovljeno je kako se radilo o lažoj dojavi, potvrdile su indonezijske vlasti, prenosi International Business Times.

"Detalji oko ažne dojave o postojanju bombe još su uvijek nerazjašnjeni i nepoznati. Još uvijek čekamo točne iformacije o ovom događaju", kazao je glasnogovornik aviokompanije Batik Air.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene