Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar ugasio sedam života

Zarobila ih vatra - izgorjeli zagrljeni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmero Liberijskih imigranata izgorjelo je u trokatnici u Philadelphiji. Vatrogasci su otkrili kako u kući u kojoj su Liberijci unajmljivali sobe nije bilo detektora dima, a iz podruma je postojao samo jedan izlaz.

Šestero odraslih i jedno dijete poginuli su jučer u jugozapadnoj Philadelphiji, priopćila je vatrogasna služba. Sve su žrtve pronađene zagrljene u podrumu, rekao je vatrogasni zapovjednik Lloyd Ayers, prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strava u Austriji Monstrum zatvarao svoje šestero djece u podrum, najmlađe je beba. Djed mu je bio ozloglašeni nacist i ratni zločinac Pucnjava u Philadelphiji Užas u Philadelphiji VIDEO Napadači izašli iz automobila pa počeli pucati po ljudima: Najmanje devetero ranjenih, ispaljeno 40 metaka

Dvogodišnjeg dječaka vatrogasci su izvukli iz kuće, ali je nekoliko sati kasnije preminuo u dječjoj bolnici. U podrumu je živjelo 11 ljudi, dvoje je ljudi spašeno, a dvoje je uspjelo pobjeći prije nego je požar zahvatio cijelu kuću.

Nije bilo stepenica iz podruma do gornjeg kata, a samo su jedna vrata vodila van. Raniji znakovi upućuju na to da se zapalila grijalica, ali vatrogasni zapovjednik nije službeno proglasio uzrok požara. Dom nije bio opremljen detektorima dima.

Wade Lee, koji je živio u istoj kući, rekao je kako je stanodavac pomogao stanarima isplanirati evakuacijski plan. Lee je rekao da su žrtve često donosile obitelji povrće iz svoga vrta, a djeca su bila predivna. ‘Teška nam je pomisao na to više nikada nećemo čuti djecu kako se smiju’, rekao je Lee.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene