Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pad ruskog Tu-154

Zaprosio djevojku prije kobnog leta: "Uvijek se javljao za najzahtjevnije zadatke"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz članove čuvenog Aleksandrov ansambla, nalazili su se i novinari ruske televizije

Na popisu putnika ruskog vojnog zrakoplova s 84 člana putnika i osam članova posade čiji su ostaci pronađeni kako plutaju u Crnom moru, nalazilo se i troje novinara ruske televizije "Zvezda".

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se ispituje Ima poginulih: U Kanadi se srušio avion koji je letio prema rudniku dijamanata Easy Jetov avion Ugrozili mnoge putnike Brzim razmišljanjem pilota izbjegnuta tragedija: Za sve je kriv voditelj kontrole leta

Pavel Obukhov, za rusku je televiziju često izvještavao iz ratnih područja, a sam je nekoliko puta zatražio da ga se pošalje u Siriju.

"Uvijek se želio uhvatiti u koštac s najzahtjevnijim zadacima. Svaki put kad bi se nešto negdje dogodilo, samo i nazvao i rekao 'Spreman sam za prvi let", opisuje Pavela jedan od direktora televizije Aleksej Kharkov.

Prije odlaska u Siriju, Obukhov je zaprosio svoju djevojku.

Podsjetimo, ruski vojni zrakoplov s 84 člana putnika i osam članova posade nestao je prije nekoliko sati s radara nakon što je poletio iz Sočija. Njegovi su ostaci pronađeni kako plutaju u Crnom moru, potvrdio je ruski ministar obrane.

Zrakoplov Tupoljev Tu-154 koji je prevozio čuveni Aleksandrov ansambl je bio na putu za rusku zračnu bazu u Latakiji, u Siriji, gdje je ansambl trebao nastupiti na dočeku Nove godine.

Osim članova zbora u zrakoplovu je bilo devet novinara, te još nekoliko vojnih dužnosnika, ali i čuvena tamošnja humanitarka Elizaveta Glinka, potvrdilo je Ministarstvo obrane za agenciju Tass, javlja CNN.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene