Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Par je zapalio kuću kojoj je prijetilo daljnje urušavanje. Odluku su donijeli nakon konzultacija sa stručnjacima.


Par iz Teksasa zapalio je svoju luksuznu kuću na jezeru Whitney u Teksasu koja je visila s 20 metara visoke litice. Vlasnici Denise i Robert Webb iz kuće od gotovo 400 kvadrata, vrijedne 700 tisuća dolara iselili su prije dva tjedna.

VIDEO Strava na 20 metara visine: Luksuzna kuća visi s litice koja se urušava

Vezani članci Vilim Ribić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Nezavisni sindikat znanosti o svom glavnom tajniku: "Vilim Ribić je otklonio svaku sumnju u pogodovanje i sukob interesa" Zanimljivo vrijeme Jedna kuća, dva svijeta: Snimala nebo s trijema, a na drugom kraju kuće dočekalo je iznenađenje

'Nema je više. Samo je nestala', rekla je Denise nakon rušenja i dodala: 'Nikad ne bih pomislila da se nešto tako ogromno može u trenutku raspasti pred tvojim očima'.

'Stvarno je teško, ta je kuća bila posebna, ne znam zašto je bila tako posebna, ali meni je bila posebna', zaključila je, piše Daily Mail.

'Gledao sam kako se moj život ruši', rekao je Robert i dodao da je kuću jednog dana htio ostaviti unucima. Kuću sagrađenu 2007. godine odlučili su srušiti nakon konzultacija sa stručnjacima. Prijetilo joj je daljne urušavanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook