Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MUKE NA TERENU

Svinja napala grčkog voditelja usred javljanja uživo: "Giorgos, čuješ li me, imamo problem..."

Grčki novinar Lazos Mantikos suočio se s neočekivanim problemom tijekom javljanja uživo iz grada Kinete, stradalog u poplavama.

"Dobro jutro, imamo problem", uzviknuo je u kameru reporter Lazos Mantikos dok se pokušavao javiti uživo u emisiju televizije ANT1 "Dobro jutro, Grčka" iz poplavljenog grada Kinete.

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Grčkoj - 3 prosvjedovalo 30.000 ljudi VIDEO Nemiri na ulicama Grčke na godišnjicu stravične željezničke nesreće: Letjeli molotovljevi kokteli i suzavci Vješanje LGBTQ+ zastave ispred zgrade Parlamenta Prijedlog konzervativne vlade Još jedna članica EU-a legalizirala je istospolne brakove: "Progresivna smo i demokratska zemlja"

"Giorgos, čuješ li me, imamo svinju koja nas proganja od jutra... ljudi, oprostite, ne mogu stajati jer me grize", kazao je Mantikos voditelju emisije Giorgosu Papadakisu bježeći od velike pjegave svinje, prenosi Independent.

Usprkos svim naporima, novinar nije uspijevao pobjeći svinji, koja ga je na koncu odmjerenim nasrtajem na noge izbacila iz vidokruga kamere.

Kako je izgledao "ljubavni" susret svinje i grčkog reportera pogledajte u priloženom videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene