Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na slavlju

VIDEO Procurila snimka! Pogledajte kako Vučić i Šešelj slave uz četničke pjesme

Vojislav Šešelj i Aleksandar Vučić
Vojislav Šešelj i Aleksandar Vučić Foto: screenshot Twitter
Društvenim mrežama kruži snimka na kojoj su predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i ratni zločinac Vojislav Šešelj, koji zajedno piju na slavlju dok se u pozadini čuje pjesma koja veliča četnika Pavla Đurišića.

Snimku je na Twitteru objavio beogradski odvjetnik Čedomir Stojković, koji je napisao i da se "sramota čovječanstva predsjednik Srbije napija zajedno sa zločincem Vojislavom Šešeljem". Njih dvojica su potpuno jednaki, dodao je Stojković.

"To što se napija s njim dok slušaju pjesmu koja slavi Pavla Đurišića, četnika čije su jedinice činile zločine tijekom Drugog svjetskog rata, a poslije se on osobno udružio s jedinicama NDH i konačno s nacističkim snagama radi napada na naše stanovništvo je druga stvar, koju je mogao znati svako tko je htio. To što ta pjesma ima primitivni melos vojnih jedinica koje su počinile genocid u Srebrenici je treća stvar", napisao je Stojković.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opet kuha kašu Šešelj opet pvovociva: "Zadar je uvijek bio talijanski, nikad nije bio hrvatski. Neka Italija potražuje svoje"

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Pogledajte usporedbu VIDEO Svaka sličnost je slučajna? Vučić poslao poruku oporbi, mnoge podsjetila na izjavu Slobodana Miloševića

Jednu je stvar posebno izdvojio.

"Ali to što predsjednik Srbije vino drži kao da je pivo, a dok ga pije glavu krivi kao da je rakija, posebno je sramotna stvar koja svjedoči da ova sramota čovječanstva nije uspjela za 11 godina vlasti steći nijednu maniru, makar da je slučajno pokupi od stranaca s kojima se protiv njihove želje sastaje. Tužno", napisao je Stojković na Twitteru. 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene