Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Test za prave vozače

Vozač rallyja dobio sina jureći s trudnom suprugom prema bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švedski vozač rallyja Per-Gunnar Andersson svoje je vozačke sposobnosti morao staviti na kušnju vozeći suprugu u bolnicu.

Tijekom vikenda Anderssonovu suprugu uhvatili su trudovi i par je shvatio da mora što hitnije u bolnicu. Profesionalni vozač uskočio je u obiteljski automobil i 'opalio' po gasu, no prethodno je i nazvao hitnu službu da im krenu ususret, ukoliko beba dođe na svijet prije nego što oni dođu do bolnice.

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

Upravo to se i dogodilo, jer Anderssonova supruga rodila je u jurećem automobilu. 'Bio sam prilično smiren, no kad je beba provirila, tad ti doista treba neka pomoć', rekao je 31-godišnji Andersson za Aftonbladet.

'Bilo je jako čudno', rekao je profesionalni vozač, koji ipak nije bio dovoljno brz, ironično, da stigne do bolnice. Ipak, kako je pozvao hitnu službu, oni su ih presreli samo jednu minutu prije nego li je beba došla na svijet.

Anderssonovi su dobili na svijet zdravog sina Alvina i nije bilo dodatnih komplikacija pri porodu.

Anderson je bio juniorski prvak svijeta u WRC-u 2004. i 2007. godine, a na švedskom rallyju ove godine bio je sedmi. S obzirom kakav je start njegov sin napravio dolaskom na svijet, Andersson se našalio kako će zasigurno i on biti rally vozač. 'Mislim da mu je to u genima', zaključio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene