Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekao na izricanju kazne

Voli suprugu iako mu je prerezala grlo i zabila nož u prsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac kojeg je supruga pokušala ubiti kada mu je za vrijeme seksualnih igrica pod utjecajem droge pokušala prerezati grlo, rekao je jučer pred sudom u Bristolu da je još uvijek voli i da želi da je se oslobodi zatvora.

Peter Hale star 43 godine bio je na na izricanju šestogodišnje zatvorske kazne njegovoj supruzi Joanne zbog pokušaja ubojstva, piše Daily Mail. 39-godišnja Jeanne imala je aferu s oženjenim muškarcem u vrijeme kada je svojem suprugu Peteru dala seks drogu naziva Horny Goat Weed.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Preživio napad

Kada je droga počela djelovati, prerezala mu je suprugu grlo i ubola ga nožem u prsa. Peter je preživio napad, a za vrijeme svjedočenja rekao je kako se svega mutno sjeća, no zna da je zadnje što mu je ostalo u sjećanju, prije buđenja u bolnici,  je lice njegove supruge. Nakon što je sudac Joane osudio za pokušaj ubojstva i izrekao joj kaznu zatvora u trajanju šest godina, Peter je jučer u sudnici u Bristolu izrazio žaljenje. 'Nadam se da će izaći iz zatvora što je prije moguće. Još uvijek je jako volim', rekao je Peter i dodao da mu je život bez supruge prazan te je još uvijek jako u nju zaljubljen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene