Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac kojeg je supruga pokušala ubiti kada mu je za vrijeme seksualnih igrica pod utjecajem droge pokušala prerezati grlo, rekao je jučer pred sudom u Bristolu da je još uvijek voli i da želi da je se oslobodi zatvora.


Peter Hale star 43 godine bio je na na izricanju šestogodišnje zatvorske kazne njegovoj supruzi Joanne zbog pokušaja ubojstva, piše Daily Mail. 39-godišnja Jeanne imala je aferu s oženjenim muškarcem u vrijeme kada je svojem suprugu Peteru dala seks drogu naziva Horny Goat Weed.

Preživio napad

Vezani članci Uhićen mladić, ilustracija Razbijena skupina trgovaca drogom: Prilikom privođenja jednom muškarcu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu - "Pred očima mi se sin gasio!" Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga Nakon velike zapljene kokaina u Dubrovniku: ''Zločinačke organizacije traže druge ulazne luke prema tržištu Europe"

Kada je droga počela djelovati, prerezala mu je suprugu grlo i ubola ga nožem u prsa. Peter je preživio napad, a za vrijeme svjedočenja rekao je kako se svega mutno sjeća, no zna da je zadnje što mu je ostalo u sjećanju, prije buđenja u bolnici,  je lice njegove supruge. Nakon što je sudac Joane osudio za pokušaj ubojstva i izrekao joj kaznu zatvora u trajanju šest godina, Peter je jučer u sudnici u Bristolu izrazio žaljenje. 'Nadam se da će izaći iz zatvora što je prije moguće. Još uvijek je jako volim', rekao je Peter i dodao da mu je život bez supruge prazan te je još uvijek jako u nju zaljubljen.