Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki vojni veteran, koji je obje noge izgubio u Iraku, poginuo je u bizarnoj i tragičnoj nesreći, vozeći se roller coasterom u zabavnom parku.


Veteran James Hackemer poginuo je nakon što je u vožnji izbačen iz sjedala roller coastera i s visine od gotovo 70 metara. Nesreća se dogodila u zabavnom parku Darien Lake Theme Park Resort, koji je udaljen 50 kilometara od grada Buffaloa. Vodstvo zabavnog parka potvrdilo je tragičan incident, a pokrenuta je i službena istraga, kako bi se utvrdio uzrok ispadanja nesretnog 29-godišnjeg vojnog invalida iz sjedala.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Rusija razmješta tenkove i priprema izdvojenu zračnu bazu' Slika nije dostupna Airbus 'made in USA'? Uskoro će i to biti moguće

'Naše misli i molitve su uz prijatelje i obitelj poginulog posjetitelja', rekla je za AP glasnogovornica parka Cassandra Okon.

Spomenuti park hvali se inače time da je njihov roller coaster 'Ride of Steel' jedan od najvećih istočno od rijeke Mississippi te da se penje na visinu od gotovo 70 metara i postiže brzinu od 112 kilometara na sat.