Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove prijetnje Izraelu

Vođa Hezbolaha prijeti napadom na Tel Aviv

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vođa libanonske militantne organizacije Hezbolaha objavio je u petak da će njegovi militanti napasti Tel Aviv ako izraelske snage napadnu Bejrut ili uporišta gerilaca u južnim gradskim predgrađima.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na libanonsko selo Kfar Kila Odmazda zbog gubitaka Neuspješan uzvrat? Na vojnu bazu u Izraelu lansirali dronove, no nije prijavljena šteta ni stradanje žrtava Projekili ispaljeni na Izrael Napeta situacija Sukob na Bliskom istoku ne jenjava: Hezbolah ispalio rekordan broj projektila na Izrael, objavljeno i zašto

Šeik Hasan Nasralah ipak je rekao kako ne smatra da su nedavna izraelska upozorenja Libanonu znak da Izrael priprema napad u skoro vrijeme. Nasralah smatra da je to dio psihološkog rata kojemu je cilj spriječiti Hezbolah da uđe u novu libanonsku vladu.

U ratu 2006., Hezbolah je raketirao izraelske gradove i time izazvao oštru reakciju Tel Aviva čiji su borbeni zrakoplovi uništili cijele četvrti u južnim predgrađima Beiruta. Nasralah je upozorio kako je Hezbolah ovaj put sposoban gađati bilo koji izraelski grad. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene