Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Supruga jednog od nestalih

'Vjerujem da mi je suprug živ, zvoni mu mobitel'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mobitel jednog od britanskih putnika iz nestalog francuskog Airbusa i dalje zvoni, a njegova supruga Patricia Coakley iz Wihbyja u North Yorkshireu, koja ga cijelo vrijeme pokušava nazvati, kaže kako ne gubi nadu u to da je njezin suprug živ.

'Moja jedina nada jest da njegov mobitel uvijek zazvoni kad ga nazovem. To može značiti samo jedno, njegov mobitel se ne nalazi na morskom dnu', kazala je za britanske medije Coakley i dodala kako se ne može pomiriti s pomisli kako njezin suprug možda nikad više neće prijeći kućni prag. 'Planirali smo tako divnu budućnost, a ja bez njega nemam budućnost', rekla je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potraga se širi Počela potraga za nestalim zrakoplovom i na na kopnu Slika nije dostupna Nestao prije četiri dana Misterij nestalog zrakoplova: U potragu krenuli i satelitima

>> Brazilski mediji: Uočeni gorući ostaci nestalog Airbusa?

Posljednji put sa suprugom je pričala prije samog leta, u trenucima kad je čekao poziv za let. Svakodnevno se telefonski čula s njim dok je bio u Brazilu, a kontaktirali su i nekoliko puta dnevno putem e-maila. 'Njegov let je otkazivan dva puta, a on se nije ni trebao naći u tom zrakoplovu', otkrila je Coakley, što je potvrdio i poslovni partner njezinog supruga, Ken Pearce, koji je kazao kako se on trebao naći na letu prije, ali je taj bio prebukiran.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene