Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Vitez: Eksplozija u trgovačkom centru, jedna osoba smrtno stradala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hypermarketu tržnog centra Fis u Vitezu, u 12:44 sati aktivirana je eksplozivna naprava koja je usmrtila 28-godišnjeg Z.B. i troje ljudi ozlijedila.

U eksploziji je smrtno je stradao zaštitar, djelatnik J.Š. je teško, a dvije nepoznate osobe lakše su ozlijeđene. Osoba s najtežim ozljedama prevezena je u bolnicu u Novoj Biloj, nakon čega je hitno prebačena u Sarajevo. Dvije lakše povrijeđene osobe nalaze se Domu zdravlja, prenose bosanski mediji.

Pročitajte i ovo Ana Dorotić Čaljkušić većina nije ugrožena Puljak ostao bez vijećnice: Dorotić Čaljkušić dala ostavku i istupila iz stranke Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH kod Karlovca Ministar Božinović u centru za registraciju migranata: "Naglasak je na hvatanju krijumčara"

Eksplozivna naprava aktivirana je kada je  J.Š uočio sumnjivu torbu na odjelu keramike i krenuo je predati zaštitaru Z.B.

U trenutku otvaranja torbe eksplozivna se naprava aktivirala te na licu mjesta usmrtila zaštitara, dok je J. Š. zadobio teške ozljede u predjelu glave, prsnog koša, lijeve noge i ruke, prenosi Pincom.info.

Krajem prošloga tjedna policija je dobila dojavu da je u Trgovačkom centru u Vitezu postavljena eksplozivna naprava, ali nakon pretraživanja objekta nije pronađena.

Glasnogovornica MUP-a Srednjebosanske županije Ljubica Tomašević nije željela komentirati navode kako je eksplozivnu napravu postavila nepoznata ženska osoba ili nagađanja da je riječ o terorističkom činu. 

Trgovački centar u Vitezu jedan je od najvećih u BiH, a njegov vlasnik Pero Gudelj jedan je od vodećih gospodarstvenika u BiH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene