Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naglo zatvoren

VIDEO U ovom je hotelu vrijeme stalo - 'To je otužno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hotel Swallow u Stocktonu u Velikoj Britaniji, nenadano se zatvorio 2009. U njemu su još uvijek na pola ispijene čaše vina na stolovima za kojima su sjedili posljednji gosti kojima je rečeno da napuste prostor.

U hotelu Swallow vrijeme je stalo prije šest godina. Hotel s četiri zvjezdice odjednom se zatvorio 2009. godine, dok su u njemu još bili gosti, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Kiša u Dubrovniku Vremenska prognoza Pripremite kišobrane jer nam stiže nevrijeme: Meteorolog otkrio gdje će kiša i grmljavina najprije stići Saharski pijesak stigao do Hrvatske Objavljene satelitske snimke Saharski pijesak stigao u Hrvatsku: "Atmosfera u dijelovima zemlje bit će zamućena"

Jednog sunčanog dana u 10 sati ujutro, zaposlenicima i gostima je rečeno da napuste hotel jer se on zatvara. Posao je tada izgubilo 70 osoba.

Šest godina nakon zatvaranja, odobreno je da se hotel pretvori u luksuzni studentski dom, a prije nego se to napravi reporter Mike Blackburn dobio je dopuštenje da snimi unutrašnjost.

Dokazano je da vrijeme može teći unatrag!

'To je sada otužno, ali bilo je sve kao što je bilo na dan kada smo ga napustili, dok krajem prošle godine nismo dobili dopuštenje da počnemo iznositi stvari', rekla je menadžerica Karen Eve.

Hotel Swallow otvoren je 1972., a zbog ekonomskih poteškoća zatvorio se 2009. Nedavno je odobreno da se zgrada u kojoj se nalazio hotel preuredi u studentski dom.

Snimku unutrašnjosti ovog hotela možete pogledati ovdje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene