Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt u zoološkom

Uskočio u kavez s tigrovima pa... poginuo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri bijela tigra napala su radnika u zoološkom vrtu u Singapuru, a on je od posljedica teških ozljeda zadobivenih uslijed napada, preminuo, priopćili su službenici zoološkog vrta.

Napad se dogodio nakon što je muškarac iz još nepoznatih razloga danas ujutro uskočio u kavez u kojem su se nalazile ove rijetke životinje, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tigar rastrgao čuvara u zoološkom vrtu Slika nije dostupna Video: Kujica 'posvojila' tigriće

'Nordin Bin Montong, 32-godišnji čistač u zoološkom vrtu uskočio je u kavez bijeloga tigra te ga je životinja napala', rekao je Biswajit Guha, asistent direktora u zoološkom vrtu u Singapuru.

Kada su čuli buku iz kaveza čuvari zoološkog vrta koji su se nalazili u blizini, pažnju tigrova usmjerili su na drugu stranu kako bi pomogli Nordianu, no bilo je prekasno da nesretnom muškarcu spase život.

Službenici zoološkog vrta rekli su kako se Nordian ponašao na neprimjeren način prije nego se našao u kavezu. Uplašeni posjetitelji u blizini tog dijela zoološkog vrta gledali su napad i u strahu vrištali.

'Policija još uvijek istražuje ovaj nemili događaj i nismo u mogućnosti potvrditi što se točno dogodilo, ali prije ovoga incidenta čuvari su primjetili kako se radnik koji je uskočio u kavez ponaša pomalo čudno. Dok je izlazio iz zoološkoga vrta, uokolo je bacao stvari te je prolaznicima dovikivao: 'Zbogom, nećete me više vidjeti'. Nakon toga se vratio na biciklu te se pet minuta kasnije čuo alarm', rekao je Guha.

Prema konzervacijskoj grupi WWF, postoje oko 4.000 bijelih tigrova u svijetu te se smatraju ugroženom vrstom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene