Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašavali ga dva sata

VIDEO: Upao u rupu koju je iskopao u pijesku, spašavali ga dva sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Člana austrijskog olimpijskog plivačkog tima spašavalo je 60 spasilaca nakon što je kopajući rupu u pijesku na plaži, upao u nju te ga je zatrpao pijesak.

Čak je 60 spasilaca dva sata izvlačilo 19-godišnjeg Jakuba Malyja, koji je nekoliko sati na plaži kopao rupu u pijesku duboku 2,1 metar i široku 1,8 metara, piše AP. Još uvijek nije potpuno jasno kako je upao u rupu i kako ga je zatrpao pijesak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šokantni podaci Svaki drugi Hrvat ne zna plivati! Slika nije dostupna Trenirao četiri i pol godine Britanac preplivao La Manche u 70-oj

'Skočio je u rupu nakon čega se ona urušila, pijesak ga je zatrpao sve do vrata. Nakon što je počeo paničariti pijesak ga je zatpao preko glave', objasnio je Waltrer Baer, trener 19-godišnjeg plivača.

Spasioci su tražili od ostalih članova plivačkog tima da pričaju s Jakubom kako ga ne bi još više uhvatila panika. Prvo su mu oslobodili glavu te stavili masku s kisikom.  Uz maksimalan trud nakon dva sata otkopali su 19-godišnjaka koji je rekao kako je mislio da će umrijeti.




 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene