Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija otočne države Vanuatu upala je u jednu luksuznu jedrilicu usidrenu u glavnom gradu Port Vili te je u jednom posebnom odjeljku pored brodskog motora imala što za vidjeti.


U suradnji s američkom DEA-om i australskom saveznom policijom, policija pacifičke otočne države Vanuatu upala je početkom tjedna u luksuznu jedrilicu usidrenu u glavnom gradu Port Vili.

>> Jedna od najvećih zapljena u povijesti Europe!

Vezani članci Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga Nakon velike zapljene kokaina u Dubrovniku: ''Zločinačke organizacije traže druge ulazne luke prema tržištu Europe" Droga zaplijenjena u luci Ploče Policija objavila snimku akcije u Pločama: Među voćem našli 575 kilograma kokaina, bio je namijenjen stranom tržištu

U posebnom odjeljku blizu brodskog motora u više je paketa pronađeno čak 750 kilograma kokaina namijenjenog australskom tržištu, čija se vrijednost procjenjuje na 330 milijuna američkih dolara.

Uhićenih zasad nema, jer na jedrilici u trenutku upada policije nije bilo nikoga. Riječ je o jednoj od najvećih zapljena u kojoj je sudjelovala australska policija.

Iako se akcija odvila još u ponedjeljak, danas su objavljene policijske snimke jedrilice i zaplijenjene droge.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook