Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosovski premijer tvrdi da je nevin

VIDEO: Thaci pozvao istražitelje da istraže slučaj trgovine organima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kosovski premijer Hashim Thaci još je jednom opovrgnuo optužbe o upletenosti u trgovinu organima i pozvao istražitelje da ga ispitaju u vezi tog slučaja.

'Vijest o optužbama je bila šokantna. Prije svega, radi se o izmišljenoj vijesti i ne mogu vjerovati da je netko izmislio ovakvu vijest. Uvrijeđen sam kao čovjek, ali i kao roditelj, a ovo je također uvreda za Kosovo i sve stanovnike naše države', rekao je Hashim Thaci koji je pozvao istražitelje da naprave kompletnu istragu vezanu za ovaj slučaj.

Pročitajte i ovo Ramush Haradinaj (Foto: AFP) Premijr osumnjičen za ratne zločine Napetosti u Prištini: Raspuštena Skupština Kosova, izvanredni izbori početkom listopada Slika nije dostupna Nikako do dogovora Srbija i Kosovo nisu uspjeli u pregovorima o normalizaciji odnosa: "Dijalog se ne može voditi ultimatumima"

>> Thaci opovrgao upletenost u trgovanje organima

>> Srbija neće podizati optužnicu protiv Thacija

'Nemam što skrivati i pozivan na neovisnu međunarodnu istragu. Slučaj će ispitati i kosovske vlasti, a treba naglasiti kako je cijela priča već tri puta ispitivana – od strane Haaškog tribunala, UN-ove misije na kosovu kao i policijske misije EU-a', zaključio je Thaci naglasivši kako je cijeli slučaj izmišljen kako bi se podrivala kosovska neovisnost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene