Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u cirkusu

VIDEO: Teško ozlijeđen nakon što je ispaljen iz topa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Israel Gasca, čovjek-metak u kolumbijsko-meksičkom cirkusu Hermanos Gasca, teško je ozlijeđen tijekom nedjeljne predstave nakon što je u njegovoj točki nešto pošlo po zlu.

'Čovjek-metak', inače nećak vlasnika cirkusa, ispaljen je iz topa s visine od 20 metara, no 'prizemljio' je izvan zaštitne mreže. U bolnici mu je dijagnosticirano puknuće slezene, fraktura ramena i još nekoliko teških ozljeda. 'Morali smo obaviti nekoliko hitnih operacija i sada je na intenzivnoj njezi. Prognoze nisu baš optimistične', rekao je za El Pais jedan od liječnika.  

Pročitajte i ovo Ilustracija Teške ozljede VIDEO Užas u cirkusu! Akrobat pao s visine od najmanje deset metara: "U početku sam mislila da je to dio predstave" Cirkus; ilustracija - 1 Provjereno otkriva Odbjegli lav iz cirkusa pokrenuo niz pitanja: Kako su u Hrvatskoj deve postale domaće životinje i to zahvaljujući - veterinarskoj inspekciji!

Tragediji su svjedočili deseci gledatelja od kojih su neki mobitelima snimili cijeli događaj. 'Bilo je užasno. Nadam se da će preživjeti', kazao je Israelov rođak Raul Gasca koji je također član cirkusa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene