Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok na plaži

VIDEO Tenk među kupačima: "Sunčali smo se i kupali, a onda je bez upozorenja doletio u punoj brzini"

Tenk uletio među kupače
Tenk uletio među kupače Foto: Screenshot/twitter
Temperature u ruskom gradu Tjumenju posljednjih su dana znatno više od 30 stupnjeva, a mještani su osvježenje potražili u obližnjem jezeru. No miran ljetni dan naglo je prekinuo tenk T-72 ruske vojske, koji je dva puta bez zaustavljanja uletio među ljude.

Prema izvješćima lokalnih medija, u blizini divlje plaže na Andrejevskom jezeru nalazi se vojni poligon u vlasništvu Ministarstva obrane. Ipak, dolazak tenka T-72 i njegovo manevriranje među kupačima mnoge je razljutilo.

Lokalni stanovnici rekli su kako godinama dolaze na obalu jezera kako bi se sunčali, no prije nekoliko dana vojnici inženjerske škole iskopali su nekoliko tunela i staza oko jezera za svoje vježbe.

Pročitajte i ovo Privođenje Darka Puljašića i Predraga Dragičevića - 7 akcija u Slavoniji FOTO Uhićeni bivši gradonačelnik i sudac: Doznaje se što su radili, oglasili se policija i USKOK

"Došli smo na plažu u 11 sati ujutro, sunčali se i kupali, a onda je bez upozorenja doletio tenk u punoj brzini. Posvuda je bila para, dim i jak smrad goriva", rekao je jedan očevidac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jeziva snimka Užas u dječjem domu na istoku Hrvatske: Dok djeca plaču, odgojiteljica viče - ''Dobit ćeš po pi*ki, začepi gubicu!''  

Vojna škola s druge strane tvrdi kako je to područje zabranjeno za okupljanje civila. "Ništa se nije dogodilo. Ovo je teritorij Ministarstva obrane i općenito je zabranjeno okupljanje i kupanje civila na tom području. Cijelo je područje prekopano. Ovo je naš poligon. Tenk je jednostavno izašao iz šume, okrenuo se i vratio nazad , to je sve. Nitko nikome nije prijetio", rekli su iz Vojne škole.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene