Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Laura Lundquist, 98-godišnja žena optužena je da je ubila svoju 100-godišnju cimericu u staračkom domu u Dartmountu, SAD-u.


Istražitelji su rekli kako je 100-godišnja Elizabeth Barrow zadavljena. Pronađena je u krevetu s plastičnom vrećicom zavezanom oko glave još u rujnu, a dokaze o tome da je ubojstvo počinila njezina cimerica Laura Lundquist pronađeni su nedavno, javlja Reuters.

Lundquist se trenutačno nalazi u bolnici za mentalne bolesti gdje se procjenjuje njezino mentalno stanje. Okružni tužitelj Sam Sutter rekao je da ne očekuje da će starica koja je cimericu usmrtila u staračkom domu Brandon Woods na suđenje. 'Slučajevi u kojima optuženici imaju mentalnu bolest traju dugo. Mislim da je vjerojatno da u ovom slučaju neće biti suđenja’, rekao je.

Vezani članci Sabire Plaku (85) već 30 godina čuva kip bivšeg komunističkog diktatora Svakog jutra već 30 godina obilazi kip diktatora skriven ispod sijena: "Nevidljiv je, ali prisutan" Koronavirus, bolnica U Poljskoj 103-godišnjakinja izliječena od koronavirusa