Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginulo 13 osoba

VIDEO: Srušio se helikopter s vatrogascima koje je prevozio na požarište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Čileu je poginulo 13 osoba, među kojima i vatrogasci koji su išli gasiti požar nakon što se srušio helikopter koji ih je prevozio. Helikopter se srušio u regiji Maule, oko 185 kilometara udaljenoj od glavnog grada Santiaga.

Vatrogasac koji je otišao na mjesto događaja rekao je da su on i njegov tim pronašli dva beživotna tijela čak 50 metara od olupine srušenog helikoptera koji je još gorio kada su na mjesto nesreće stigli spasioci. 'Vidio sam helikopter, bio je potpuno uništen. I sa svim ljudima unutra', rekao je jedan rođak koji se uspio probiti do mjesta pada. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izgubio kontrolu VIDEO: Pao helikopter u Izraelu, četiri mrtva Slika nije dostupna Nepal: Autobus se srušio u provaliju - 16 mrtvih, 12 nestalih

Vlasti kažu da su poginuli vatrogasci bili stari od 18 do 30 godina. Kada se helikopter srušio padala je kiša. Poginuli vatrogasci išli su gasiti požar na plantaži eukaliptusa. Požari bukte diljem Čilea, tako je zbog velikih vrućina vatrom zahvaćen i veći broj šumama na jugu zemlje, objavio je Reuters.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene