Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvukli ga neozlijeđenog

VIDEO: Spašavanje dječaka iz kanalizacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spasilačka ekipa na sjeverozapadu Kine uspjela je izvući 7-godišnjaka koji je zapeo u uskoj kanalizacijskoj cijevi, izvijestile su državne televizije.

U prvom pokušaju spašavanja najmršaviji spasioc pokušao se spustiti niz cijev kako bi za dječaka prikvačio pojas. Međutim, dječak je bio preduboko i spasioc ga nije uspio dohvatiti. Nakon toga je grupa vatrogasaca spustila uže niz mračnu cijev i ohrabrivali su dječaka da ga uhvati te su ga nakon nekog vremena uspjeli izvući.

Pročitajte i ovo Puknuće cijevi izazvalo poplavu u Rijeci PROBLEMI U PROMETU "Ipak smo u gradu koji teče": U Rijeci puknula vodovodna cijev Pucanje cijevi u Dankovcu - 4 27 pucanja u pola godine Zagrebačko naselje oborilo neslavni rekord: "Kada iz Vodoopskrbe čuju da mi zovemo, diže im se kosa na glavi"

Dječaka je dočekala grupa ljudi koja je gledala spašavanje, i pljeskala njegovom uspješnom završetku. Dječak je bio u šoku, ali je prošao bez ozlijeda, prenosi Reuters. U izvještaju se ne navodi kako se dječak zaglavio u uskoj cijevi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene