Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trebala je to biti jedna sasvim obična vožnja Kaudulla nacionalnim parkom na Šri Lanci. I bila je sve do jednog susreta sa slonovima.


Jedna je Australka snimala mobitelom safari u nacionalnom parku Kaudulla na Šri Lanci. Najzanimljiviji trenutak uslijedio je kada su prolazili pored krda slonova.

Vezani članci HGSS spašavao turiste s litice - 3 Zapeli na stijeni okruženoj morem i ispod strme litice: Dizala se plima, puhala je bura pa je u akciju morao HGSS Slonica Lanka - 3 Posljednja slonica u Hrvatskoj pati od depresije? Prijatelji životinja tvrde da živi u neadekvatnim uvjetima, iz NP Brijuni odgovaraju: "Selidba bi joj uzrokovala stres"

Naime, jedan od slonova je potrčao za njihovim džipom i u jednom im je trenutku bio poprilično blizu. Prestrašena Australka počela je vrištati i moliti vozača da požuri. U jednom se trenutku se vidi kako jedan od turista ima i kapu s hrvatskom zastavom i natpisom 'Croatia'.

VIDEO Ovo nije očekivao kad je ušao u zavoj...

'U jednom sam trenutku doista pomislila da ćemo umrijeti, ali onda je slon odustao od trke za nama', rekla je kasnije Australka za Nine News.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook