Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezanje troškova

VIDEO: Policajci mole građane da im kupe gorivo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rezanje troškova na bitnim stvarima sve više nevolja donosi rumunjskim policajcima, a sve je više iznenađenih rumunjskih građana.

Jedan je motociklist bio itekeko iznenađen kada ga je zaustavila policijska patrola s neobičnim zahtjevom. Dok je on mislio kako je napravio nekakav prekršaj, policjaci su samo htjeli uslugu.

Pročitajte i ovo Benzinska crpka - 1 Stigla službena potvrda Vlada objavila nove cijene goriva Gorivo - 1 Neslužbeno Loša vijest za vozače: Sljedeći tjedan poskupljuje jedna vrsta goriva

Naime, ostali su bez goriva. Takve situacije sve su češće. Jedna od mjera štednje u Rumunjskoj je smanjenje količine goriva koju smiju potrošiti policijski automobili. Policajci kažu kako im je propisana količina dovoljna za tek dva dana rada, poslije plaćaju iz svog džepa ili stoje na mjestu. 'Zaustavili su me ovdje i zamolili da im kupim dvije litre goriva. Ostali su bez', rekao je začuđeni građanina. 'Ovdje možete vidjeti račune koji moji kolege čuvaju kako bi dokazali da su plaćali gorivo iz svog džepa. To je sramotno. Što drugo mogu reći?', ojađeno je dodao policajac.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene