Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Junak dana

VIDEO: Pogledajte heroja u akciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac postao je nacionalni heroj u Argentini, nakon što je u posljednji tren spasio vozača u automobilu koji je zapeo na pruzi.

Prilikom prelaska pruge bijeli mini kombi je odjednom stao na tračnicama, a u to vrijeme je nadolazio i putnički vlak. nepoznati muškarac je, prišao prijelazu preko pruge, vozeći se na suvozačkom mjestu motora s prijateljem te požrtvovno pogurao vozilo s pruge, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Vlak naletio na kombi nedaleko Bjelovara kod mjesta cirkvena Putnički vlak naletio na kombi i iskočio iz tračnica: Ima ozlijeđenih

Prije nego li je pomogao 'nasukanom' vozaču, stigao je i vlaku signalizirati da uspori, što je vjerojatno i presudilo, jer je u posljednji tren izbjegao najgore, dok je vlak svim silama kočio kako bi stao. Čitav događaj zabilježila je nadzorna kamera, a neustrašivi muškarac je nakon kraćeg razgovora s vozačem kombija, sjeo nazad na motor i otišao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene