Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživio zahvaljujući užetu

VIDEO: Snimka pada s osmog kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Perač prozora preživio je pad s osmog kata. Vatrogasna služba izvijestila je kako je sigurnosno uže spasilo život muškarcu pri padu sa zgrade u središtu Seatlea.

Snimka sigurnosne kamere prikazuje pad 34-godišnjaka te odskok njegova tijela pri udaru na tlo. Glasnogovornik vatrogasce službe izjavio je kako je uže koje je zahvatio na drugom katu ublažilo pad. Svjedok pada, Robert Kleppend rekao je za ABC kako je čuo glasnu viku dok je muškarac padao s osmog kata. 'Pogledali smo prema prozoru i vidjeli tijelo kako s velike visine pada na tlo', rekao je Robert, a prenosi APTN.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pao na automobil Perač prozora preživio pad s 11. kata Slika nije dostupna Evo zašto Niže režije NISU bajka!

'Bio je to slobodan pad, tada je perač udario u prozor i zakačio uže koje je usporilo pad i spasilo mu život', dodao je očevidac Robert Kleppend. Glasnogovornik vatrogasaca rekao je kako je muškarac prevezen u bolnicu gdje je ustanovljeno da nije zadobio ozljede opasne po život.





 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene