Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bojim se tigrova'

VIDEO: Curicu natjerali da hoda po žici iznad tigrova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjetitelji zoološkog vrta zgroženo su gledali kako trogodišnja djevojčica hoda po žici devet metara iznad gladnih tigrova, sve na nagovor oca, ravnatelja dječje trupe Jiangxi Elite iz Kine.

Zhang Xiaoyan, trogodišnju Kineskinju sa žice je nekoliko puta otpuhao vjetar pred licima zaprepaštene publike u zoološkom vrtu u kineskoj provinciji Jiangsu. Djevojčica je za ovaj pothvat koristila sigurnosno uže kojim je bila zavezana u slučaju pada. Upravo joj je uže nekoliko puta i spasilo život kada je pala s visine od devet metara. U izvedbi je sudjelovalo još dvoje odraslih akrobata koji su žicom prošli vozeći bicikl.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

'Bojim se tigrova koji su ispod mene, jer me oni mogu ugristi', rekla je Zhang okupljenim novinarima kada je sišla sa žice. Ona je najmlađa hodačica po žici na svijetu, a trenirati je počela kada je bila stara svega godinu dana. 'Sviđa mi se hodanje po žici jer sam to počela raditi vrlo rano', kaže Zhang.
Iako su neki gledatelji bili impresionirani, njezin otac Zhang Shenwen, nije bio zadovoljan.'Prethodni dan, na treningu je po žici hodala gotovo 60 metara. Ali, danas nije tako dobra', kazao je otac. Djevojčica je pala tri puta prije nego je dovršila hod po 50 metara dugoj žici. 'Bila sam malo zabrinuta. Ljudi kažu da se tigrovi ne mogu penjati po drveću, ali jedan je tigar skočio, a drugi se penjao na drvo kada sam trenirala. Bila sam jako uplašena', rekla je Zhang.

Kineska javnost je podijeljena, jedni su oduševljenim mogućnostima trogodišnjakinje, dok drugi prozivaju oca za zlostavljanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene