Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Između 3. i 4. kata

VIDEO Rodila na wc školjci, ustala i otišla dalje učiti. A beba?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatan događaj na jednom fakultetu. Vatrogasci su iz toaletne cijevi na sveučilištu u jednom kienskom gradu izvukli novorođenu djevojčicu.

Jedna je mlada Kineskinja dijete rodila u wc-u i potom pobjegla, a dijete ostavila u cijevi. Policija vjeruje da se mlada žena nadala da će na taj način sakriti trudnoću, ali toaletna školjka nije bila napunjena vodom, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u Španjolskoj Mlada majka umrla na porodu, iskrvarila je pored svoje mrtve bebe: "Trpjela je strašne bolove" Krađa u Karlovcu - 3 Počinitelj nepoznat Ukradeno 306 metara cijevi iz centra grada: "Sad će se sigurno odugovlačiti još par mjeseci"

Cijev je bila široka samo 20 centimetara, pa je djevojčica preživjela i mogao se čuti plač bebe što je alarmiralo ostale studente.

Vatrogasci koji su požurili u dom u gradu Linyi, ostali su začuđeni kada su vidjeli dijete u cijevi, još uvijek živo, te su se požurili kako bi je spasili.

'Bilo je gotovo nemoguće izvući bebu. Upala je u wc školjku i zaglavila u cijevi između trećeg i četvrtog kata', rekao je Tao Fang, glasnogovornik vatrogasaca.

VIDEO Zastrašujuć trenutak snimile kamere na željezničkoj stanici

Majka koja je ostavila svoje dijete dovedena je u policiju na ispitivanje, a tek će se ustvrditi zašto je ostavila dijete u cijevi toaletne školjke.

Šokantna priča uzrokovala je debatu na kineskim društvenim mrežama, a mnogi se osvrću na nedostatak vrijednosti kod mladeži.

'Mislim da je slika mlade žene koja se prorodila na wcu-u i zatim se sredila, a potom i vratila u sobu kako bi nastavila učiti, posebno zabrinjavajuće i znak odbačenosti društva u kojem danas živimo', napisao je jedan korisnik na kineskoj društvenoj mreži Weibo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene