Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nevjerojatan događaj na jednom fakultetu. Vatrogasci su iz toaletne cijevi na sveučilištu u jednom kienskom gradu izvukli novorođenu djevojčicu.


Jedna je mlada Kineskinja dijete rodila u wc-u i potom pobjegla, a dijete ostavila u cijevi. Policija vjeruje da se mlada žena nadala da će na taj način sakriti trudnoću, ali toaletna školjka nije bila napunjena vodom, piše Mirror.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Tragedija kod Varaždina: Tijekom poroda kod kuće u Ivancu preminulo novorođenče Jezivi toaleti (Foto: boredpanda.com) Neki javni toaleti su toliko jezivi da ih ljudi ne žele koristiti ni u slučaju najveće nužde

Cijev je bila široka samo 20 centimetara, pa je djevojčica preživjela i mogao se čuti plač bebe što je alarmiralo ostale studente.

Vatrogasci koji su požurili u dom u gradu Linyi, ostali su začuđeni kada su vidjeli dijete u cijevi, još uvijek živo, te su se požurili kako bi je spasili.

'Bilo je gotovo nemoguće izvući bebu. Upala je u wc školjku i zaglavila u cijevi između trećeg i četvrtog kata', rekao je Tao Fang, glasnogovornik vatrogasaca.

VIDEO Zastrašujuć trenutak snimile kamere na željezničkoj stanici

Majka koja je ostavila svoje dijete dovedena je u policiju na ispitivanje, a tek će se ustvrditi zašto je ostavila dijete u cijevi toaletne školjke.

Šokantna priča uzrokovala je debatu na kineskim društvenim mrežama, a mnogi se osvrću na nedostatak vrijednosti kod mladeži.

'Mislim da je slika mlade žene koja se prorodila na wcu-u i zatim se sredila, a potom i vratila u sobu kako bi nastavila učiti, posebno zabrinjavajuće i znak odbačenosti društva u kojem danas živimo', napisao je jedan korisnik na kineskoj društvenoj mreži Weibo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook