Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjećate li se njega?

VIDEO Povratak čovjeka koji je odradio najgori live prijenos u povijesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Thamsanqa Jantjie preko noći je postao omražen, nakon što je hinio gestikulacije znakovnog jezika za gluhonijeme osobe na pogrebu Nelsona Mandele. U međuvremenu je pušten iz mentalne ustanove i zarađuje - snimajući reklame.

"Pozdrav, ja sam Thamsanqa Jantjie s pogreba Nelsona Mandele", kaže on na početku reklame tvrtke Livelens, za livestreaming društvenu aplikaciju, koja je zaradila dva milijuna dolara dosad.

Pročitajte i ovo Marwan Barghouti - 1 Marwan Barghouti Uporište nade za kraj rata: Tko je palestinski Nelson Mandela i može li on donijeti mir Gazi? Slika nije dostupna OTKRILI PRIJATELJI Otkrivena MRAČNA TAJNA 'lažnog prevoditelja'

Jantjie se u reklami šali na vlastiti račun, a direktor tvrtke Max Bluvband pokušao je opravdati njegov angažman u reklami kao čin dobrog djela, jer je dobro djelo dati novac osobi s mentalnim poremećajem, prenosi Daily Mail.

SKANDAL NA STADIONU 'Halucinirao sam i čuo glasove, ništa nisam mogao napraviti'

"Odlučili smo da je tip koji je imao najgori live nastup u povjesti, najbolji za našu reklamu. Na kraju dana, šizofreničar je zaradio novac i napravio dobru kampanju... Mi to vidimo kao priču sa sretnim završetkom", rekao je Bluvband za NBCNews.

Pogledajte reklamu pa sud donesite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene