Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Thamsanqa Jantjie preko noći je postao omražen, nakon što je hinio gestikulacije znakovnog jezika za gluhonijeme osobe na pogrebu Nelsona Mandele. U međuvremenu je pušten iz mentalne ustanove i zarađuje - snimajući reklame.


"Pozdrav, ja sam Thamsanqa Jantjie s pogreba Nelsona Mandele", kaže on na početku reklame tvrtke Livelens, za livestreaming društvenu aplikaciju, koja je zaradila dva milijuna dolara dosad.

Vezani članci Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Plus-size manekenku napali zbog načina na koji je objavila trudnoću, dočekali je negativni komentari Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Pogledajte reklamu koju je holivudski ljepotan Ryan Reynolds snimio u Hrvatskoj

Jantjie se u reklami šali na vlastiti račun, a direktor tvrtke Max Bluvband pokušao je opravdati njegov angažman u reklami kao čin dobrog djela, jer je dobro djelo dati novac osobi s mentalnim poremećajem, prenosi Daily Mail.

SKANDAL NA STADIONU 'Halucinirao sam i čuo glasove, ništa nisam mogao napraviti'

"Odlučili smo da je tip koji je imao najgori live nastup u povjesti, najbolji za našu reklamu. Na kraju dana, šizofreničar je zaradio novac i napravio dobru kampanju... Mi to vidimo kao priču sa sretnim završetkom", rekao je Bluvband za NBCNews.

Pogledajte reklamu pa sud donesite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook