Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobna figura

VIDEO: Na aeromitingu u Indiji pao avion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Školska letjelica akrobatskog tima indijske ratne mornarice pala je tijekom aeromitinga na trokatnicu u gradu Hyderabad. U nesreći su poginuli pilot i kopilot.

Policijski zapovjednik je objavio da se školska letjelica HJT-16 Kiran MK2 iz elitnog arkobatskog tima Sagar Pawan srušila kod aerodroma, koji više nije u funkciji, a smješten je u srcu grada. Ozlijeđene su četiri osobe koje su se u trenutku pada zatekle u zgradi, dok su ostaci aviona pali na parkirani automobil i zgnječili ga.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Pad drona u Zagrebu - 1 OSAM MJESECI KASNIJE Banožić tvrdi da DORH vodi istragu o padu drona, DORH ga demantirao

U zračnom spektaklu su do tog trenutka uživale tisuće ljudi. Kad se formacija od četiri aviona razdvojila za izvođenje zračne figure, pilot nije mogao izvući letjelicu iz poniranja u spiralu.

Policija je objavila da su ozlijeđene još dvije osobe koje su aeromiting promatrale s tla. Svjedoci kažu da je letjelica udarila u odašiljač za mobilu telefoniju, koji se nalazio na vrhu zgrade. Čuo se zaglušujući tresak, nakon čega se letjelica srušila.

Stanari zgrade su u šoku. Said Ashok, koji se u trenutku pada nalazi u svom stanu kaže da je čuo strahoviti tresak, a kad je izašao na ulicu da se skoro onesvijestio kad je vidio što se dogodilo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene