Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neslana šala?

VIDEO: Mačka obojana ružičastom bojom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi slučaj zlostavljanja životinja dogodio se u Velikoj Britaniji. In nepoznatog razloga, nepoznati je počinitelj dvogodišnju mačku obojao u ružičasto trajnom bojom.

Pročitajte i ovo Rijeka Trent Izdano upozorenje FOTO Što je sad ovo? Rijeka mijenjala boje, ubrzo stiglo i objašnjenje Slika nije dostupna Kći Tori Spelling u sobi treba sunčane naočale

Mačku je počinitelj bacio preko ograde u jedno dvorište u mjestu Swindon, a nakon pronalaska, za nesretnu su se ženku pobrinuli pripadnici društva za zaštitu životinja RSPCA i odnijeli je veterinarski centar u Aldbourneu.

>> VIDEO Suludo: Pomazila mačku i bacila je u kantu za smeće

U veterinarskoj klinici, gdje je zaprimljena, mačkicu su odmah zavoljeli i nazvali je Pink. 'Ne znamo o kojoj se boji radi i koliko dugo će se zadržati na njezinoj dlaci. Očito nije toksična boja, ali je i dalje neugodna za mačku', objasnio je za SWNS veterinarka Penny Gillespie.

Tragaju za počiniteljem

'Onaj tko ju je obojao, učinio je temeljit posao, ali je izbjegao oči i njušku. Dodatno ispiranje mačku bi samo dodatno traumatiziralo, a vjerojatno ne bi niti pomoglo. Morat ćemo pričekati da joj se dlaka obnovi prirodnim putem', zaključila je Gillespie.

Iz društva za zaštitu životinja ne isključuju mogućnost da se netko okrutno našalio s mačkom, koja je možda i nečija izgubljena kućna ljubimica. 'Intenzivno tragamo osobu odgovornu za ovaj čin', rekao je Carl Hone iz RSPCA.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene