Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skok za pamćenje

VIDEO IZ TRI KUTA: Nova snimka povijesnog skoka s ruba svemira!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije godinu dana Felix Baumgartner izveo je povijesni skok s ruba svemira, a povodom prve obljetnice objavljena je i nova snimka skoka.

U ponedjeljak je bilo godinu dana od kada su sve oči svijeta bile uperene u Felixa Baumgartnera, čovjeka koji je odlučio oboriti svjetski rekord u skoku s 39 kilometara. Riskantan potez doveo je srce Felixa do nevjerojatnih 185 otkucaja u minuti, a punih se 13 sekundi rotirao brzinom od 60 okretaja u minuti.

>> VIDEO Šokantan skok s ruba svemira koji je svima zaustavio dah

Povodom prve obljetnice tog povijesnog skoka, objavljena je nova snimka Baumgartnerova skoka koja iz tri kuta prikazuje kako je to izgledalo iz njegove perspektive, piše Buisness Insider.

Podsjetimo, na svom putu prema Zemlji, Baumgartner je dosegnuo brzinu od 1357.64 km/h te je postao prvi čovjek u povijesti koji je svojim tijelom probio zvučni zid.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   Pročitajte i ovo seizmograf epicentar u Crnoj Gori VIDEO Trese se regija, objavljene prve snimke jakog potresa: Pogledajte kako je to izgledalo na benzinskoj postaji i Stradunu VAR Uvjerljiv odgovor Mislite li da je suđenje u HNL-u pristrano? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene