Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti sudjelovalo je više vozila te oko 100 osoba.


Iako snimke pokazuju da se radilo o strahovitom višestrukom sudaru, u njemu nitko nije smrtno stradao, no 12 osoba je završilo u bolnici, od kojih i vozač pickup vozila, koje je ostalo smrskano između dva kamiona, kao što se može vidjeti na priloženoj fotografiji. Vozač je čudom preživio tu nesreću, ostavši zarobljen u olupini svojeg pickupa.

Vezani članci U sudaru u Čakovcu poginuo motociklist Teška nesreća u Čakovcu: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom Naplatne kućice, ilustracija Dobre vijesti za vozače! I ove godine bez sezonskog povećanja cestarina na autocestama HAC-a

Riječ je o 32-godišnjem farmeru, koji se ranije istog dana pozdravio s trudnom suprugom i dvogodišnjim sinom te je krenuo za Idaho.

Na oko 160 kilometara od kraja puta, dogodio se mamutski sudar, na autocesti I-82. "samo sam se zgrčio i ponadao se da će sve biti u redu", rekao je dotični vozač za The Oregonian. Od siline sudara ostao je priklješten u uspravnom položaju.

Džepnim nožićem je odrezao pojas te pomaknuti volan s tijela. Kad je povikao i dozivao upomoć, brzo su mu usuret priskočili ostali sudionici nesreće koji su prošli neozlijeđeni.

Vjeruje se da je nesreću izazvao crni led.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook