Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mamutski sudar

VIDEO Čudom preživio: Pogledajte gdje je završio vozač!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći na autocesti sudjelovalo je više vozila te oko 100 osoba.

Iako snimke pokazuju da se radilo o strahovitom višestrukom sudaru, u njemu nitko nije smrtno stradao, no 12 osoba je završilo u bolnici, od kojih i vozač pickup vozila, koje je ostalo smrskano između dva kamiona, kao što se može vidjeti na priloženoj fotografiji. Vozač je čudom preživio tu nesreću, ostavši zarobljen u olupini svojeg pickupa.

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Ilustracija Kolona do naplatnih kućica Lančani sudar i požar automobila na Karlovačkoj: Stvorila se ogromna gužva, HAK poslao upozorenje vozačima

Riječ je o 32-godišnjem farmeru, koji se ranije istog dana pozdravio s trudnom suprugom i dvogodišnjim sinom te je krenuo za Idaho.

Na oko 160 kilometara od kraja puta, dogodio se mamutski sudar, na autocesti I-82. "samo sam se zgrčio i ponadao se da će sve biti u redu", rekao je dotični vozač za The Oregonian. Od siline sudara ostao je priklješten u uspravnom položaju.

Džepnim nožićem je odrezao pojas te pomaknuti volan s tijela. Kad je povikao i dozivao upomoć, brzo su mu usuret priskočili ostali sudionici nesreće koji su prošli neozlijeđeni.

Vjeruje se da je nesreću izazvao crni led.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene