Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretjerana sila

VIDEO/ FOTO: Policajac brutalno bacio ženu u ćeliju; ona na rekonstrukciji lica, policija na sudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ničim izazvan, policajac američke države Illinois Michael Hart brutalno je doslovno 'ubacio' 47-godišnjakinju u ćeliju, nakon čega je ona završila na višesatnoj operaciji rekonstrukcije lica, a policija je dobila federalnu tužbu.

Cassandra Feuerstein (47) u svojoj tužbi protiv policije grada Skokie američke države Illinois i policajca nasilnika Michaela Harta, čini se neće imati nikakvih problema s dokazima.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Naime, snimke s nadzornih kamera bez imalo sumnje pokazuju na koji je način dotični američki policajac 'ubacio' nesretnu ženu u ćeliju, pa je ona svom snagom lupila o betonsku klupu. Nakon toga je Cassandra završila na hitnoj operaciji rekonstrukcije lica, zbog doslovno smrskanih kostiju. 

Skandalozni se slučaj dogodio još sredinom ožujka, a 47-godišnjakinja je privedena zbog sumnje na vožnju u alkoholiziranom stanju. Ta je tužba odbačena, no Cassandrina tužba protiv policije je ovih dana prihvaćena na federalnom sudu, prenosi Daily Mail.

Pogledajte sami video  'privođenje na način policajca Michaela Harta':

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene