Ničim izazvan, policajac američke države Illinois Michael Hart brutalno je doslovno 'ubacio' 47-godišnjakinju u ćeliju, nakon čega je ona završila na višesatnoj operaciji rekonstrukcije lica, a policija je dobila federalnu tužbu.


Cassandra Feuerstein (47) u svojoj tužbi protiv policije grada Skokie američke države Illinois i policajca nasilnika Michaela Harta, čini se neće imati nikakvih problema s dokazima.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Policija objavila detalje nesreće na Klisu: Vozač prethodno skrivio još jednu nesreću, pobjegao, bio je pijan i nije imao dozvolu Muškarac pod automobilom, ilustracija U automehaničarskoj radionici pod autom pronađen mrtav muškarac, teško ozlijeđen muškarac i u Vrgorcu

Naime, snimke s nadzornih kamera bez imalo sumnje pokazuju na koji je način dotični američki policajac 'ubacio' nesretnu ženu u ćeliju, pa je ona svom snagom lupila o betonsku klupu. Nakon toga je Cassandra završila na hitnoj operaciji rekonstrukcije lica, zbog doslovno smrskanih kostiju. 

Skandalozni se slučaj dogodio još sredinom ožujka, a 47-godišnjakinja je privedena zbog sumnje na vožnju u alkoholiziranom stanju. Ta je tužba odbačena, no Cassandrina tužba protiv policije je ovih dana prihvaćena na federalnom sudu, prenosi Daily Mail.

Pogledajte sami video  'privođenje na način policajca Michaela Harta':

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook