Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U trgovačkom centru

VIDEO Eksplodirao golem akvarij s morskim psima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eksplodirao je golemi stakleni akvarij u jednom kineskom trgovačkom centru. U njemu su bili morski psi i kornjače, a pri eksploziji je ozlijeđeno 15 osoba.

Ovaj akvarij se nalazio na ulazu u trgovački centar Shanghai Orient posljednje dvije godine i ondje su se već i prije događale nezgode, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Napad morskog psa More puno krvi VIDEO Stravičan napad velike bijele psine: Silovito krenuo prema roniocima, a onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Posljednji kvar uslijed kojeg se dogodila eksplozija zbio se 19. prosinca. Tada je ozlijeđeno 15 osoba. Osmero ozlijeđenih bili su gosti, a ostali zaposlenici u trgovini i članovi osiguranja. 'Mnogo je ozljeda uzrokovano razbijenim staklom, neke od njih su veće, jer je staklo bilo veoma debelo. Istražujemo što je uzrok ovom događaju', rekao je nakon incidenta glasnogovornik lokalne policije. Gotovo sve životinje iz akvarija su uginule.

>> VIDEO Djed Božićnjak skočio u akvarij zoološkog vrta i uredio drvce

Na snimci je moguće vidjeti da su ljudi stajali u blizini akvarija kada je eksplodirao. Nakon toga, kupci su bježali u panici dok je voda poplavljivala trgovinu. Iako nema službene izjave oko razloga puknuća akvarija, kupci smatraju da se radi o naglom padu temperature. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene