Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenadila trojicu provalnika

VIDEO: Djevojčica ružičastom puškom otjerala lopove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojicu lopova, u američkom gradu Albuquerqueu, iznenadila je 11-godišnjakinja, vitlajući napunjenu malokalibarsku pušku, ružičaste boje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na Kosovu Rođaci pretukli djevojčicu (4) nasmrt? "Kada sam je uzela u naručje, nije mogla hodati, samo je plakala" Madeleine McCann Novo otkriće Procurili sudski spisi: Otkriven stravičan zločin navodnog otmičara malene Maddie

Miguel Marquez, Eduardo Zubiate i Jesus Quintana, nisu računali da će naletjeti na djevojčicu Alyssu Gutierrez koja je vična oružju, te ima pušku koja je njezine omiljene boje. 'Planirala sam ih upucati ako mi priđu' izjavila je za američke medije Guiterrez. Ipak, do okršaja nije došlo, jer su provalnici ostali zatečeni time da djevojčica drži pravu pušku (iako ružičastu), uperenu u njih.

Trojica lopova su nakon što su upali u kuću glasno razgovarali, a djevojčica ih je čula. Komentirali su kako bi mogli ukrasti svo oružje iz njezinog doma. 'Srce mi je jako lupalo', dodala je Guiterrez. 'Otrčala sam u maminu sobu, uzela ružičastu malokalibarsku pušku, pronašla dva metka i napunila ju', prepričala je i dodala kako je na to natjerala činjenica da su i provalnici imali jednu pušku. Usput je nazvala i službu 911 pa su policajci stigli dovoljno brzo da uhvate sumnjivce koji su bježali preko ograde.

Djevojčica je pušku naučila koristiti tek nekolik dana prije provale. 'Ponosna sam na sebe', zaključila je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene