Obavijesti Video Pretražite Navigacija
39 ranjenih

VIDEO: Bomba pod drvetom ubila sedmero u Rusiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam osoba je poginulo, a 39 ih je ranjeno u eksploziji bombe u blizini jednog kafića u centru Stavropolja, na jugu Rusije.

Glasnogovornik regionalnog Ministarstva za izvanredne situacije, rekao je kako su tri od sedam poginulih osoba sjedile na klupi blizu navedenog kafića, koji služi i kao kulturni centar, a da je u eksploziji ozljede zadobilo čak 39 ljudi, javila je agencija AP.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Dojave o bombama u Splitu - 1 policija sve pretražila "Rečeno je da imamo sat vremena za napustiti zgradu": Detalji o dojavama bombi na splitskim sudovima

Ruski istražitelji navode kako je 15 minuta poslije eksplozije u objektu bio zakazan koncert jedne poznate čečenske plesne grupe, kao i da je otvorena istraga o tome je li riječ o terorističkom napadu. Stavropolj je udaljen oko 350 kilometara sjeverozapadno od glavnog grada Čečenije Groznog. Proteklih mjeseci je u Čečeniji i susjednim ruskim republikama, Ingušetiji i Dagestanu, zabilježen je porast nasilja islamskih ekstremista, piše agencija Reuters.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene