Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtava nema

VIDEO Veliki napad na Rusiju! Pogođeno sjedište ruskih špijuna

Zgrada FSB-a
Zgrada FSB-a Foto: Screenshot/X
Ukrajinski dron napao je u srijedu sjedište ruske Federalne službe sigurnosti u Belgorodskoj oblasti.

Ukrajinske oružane snage izvele su napad bespilotnim letjelicama na regionalno sjedište Federalne sigurnosne službe (FSB) u Belgorodu, rekli su lokalni dužnosnici za hitne slučajeve.

Žrtava nije bilo, dok je u napadu oštećena fasada zgrade, razbijeni su prozori, poručili su dužnosnici, piše TASS.

Vjačeslav Gladkov, guverner ruske pogranične oblasti Belgorod, rekao je da je jedan ukrajinski dron udario u visoku stambenu zgradu u Belgorodu, dok je drugi neprijateljski dron pao u lokalnu rijeku bez posljedica. Na mjestu događaja trenutno rade hitne službe. 

Ruske lokalne vlasti također su objavile da su ponovo ciljana energetska postrojenja, a zapaljena je najmanje jedna naftna rafinerija. Ukrajinci su pronašli rusku Ahilovu petu te udaraju na rusku naftnu i plinsku infrastrukturu, nakon što je Kremlj već zabranio izvoz goriva.

"Naftna rafinerija u Rjazanu je napadnuta bespilotnom letelicom. Kao posljedica toga, izbio je požar", napisao je Pavel Malkov, guverner Rjazanske oblasti.

Pročitajte i ovo Nestale unuka i baka Užasna priča Ženu pronašli mrtvu pored ceste: Identitet 27-godišnjakinje otkriven, nestale i njena majka i tek rođena beba

U ruskom napadu na peterokatnicu stambenu zgradu u gradu Mirnohrad u Donjeckoj oblasti ubijene su dvije osobe, a pet je ozlijeđeno, rekao je guverner oblasti Vadim Filaškin.

 

Rusija je bacila bombu Grom-E1 na Mirnohrad te je oštetila četiri kuće.

"Među ranjenima, jedna osoba je u teškom stanju", rekao je Filaškin, pozivajući ljude da se evakuiraju iz Donjecke oblasti zbog stalnog ruskog granatiranja. Napad ruskog drona uništio stambenu zgradu u Sumiju.

Pročitajte i ovo Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili

Pročitajte i ovo Varaždinske Toplice Oživljavali ga i liječnici Užas u toplicama: Spasilac na dnu bazena uočio tijelo i pokušao reanimirati muškarca, no nije mu bilo spasa

Ruske trupe tijekom noći pogodile su peterokatnicu u Sumiju dronom, ranivši najmanje osam ljudi.

U napadu ima ubijenih, rekle su vlasti, a tri se osobe smatraju nestalima, rekao je ministar unutarnjih poslova Ihor Klimenko. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene